pozzglede škara navedenih u prijašnjim postovima imao bih jedno pitanje :kod mene u jednom većem dučanu imaju Felco škare za nekih 400 kn i jedne sa okretnom drškom za 520 kn.Meni se čini da je to malo puno , ali me zanima te sa okretnom drškom , jel ima nekoi skustva u radu s tom alatkom i valja li to šta ( s obzirom na cijenu)
Molom sve koji mi mogu pomoći za odgovor. Čuo sam da postoji nešto kao škare za vezanje lucnjeva. Navodno ima neku traku kojom veže. Princip bi trebao biti da se loza obuhvati, stisnu se "škare" i lucanj je vezan. Zanima me kako se uređaj točno zove, na kojoj stranici se može vidjeti i ostalo. Unaprijed hvala.
zanimaju me pneumatske skare, koje su najbolje,cijena cca,gdje se mogu nabaviti?da li netko ima iskustva s njima?
a sta ce ti to, koliko imas vinograda? evo ja vidio ovdje na Pavinovoj stranici neke, imaju akciju..http://www.pavin.hr/Item.aspx?Id=255
zasad 10 ha....iz nekih izvora sam cuo da se isplate,da ruke ne bole,vise se vremenski napravi,vidio sam na pavinovoj stranici ali me zanimalo da li netko ima iskustva i kako su im se pokazale skare...