jel ima tko takav cifarelli?kakvi su dojmovi? puše jako, motor se kvari... itd.
Gledam ovaj model SR420, ima li netko kakvih komentara i iskustava? 4500kn za cash...
Quote from: bellagio on 08 Lipnja, 2007, 18:05:33jel ima tko takav cifarelli?kakvi su dojmovi? puše jako, motor se kvari... itd. Volio bih i ja znati, jer su jeftinije od Stihlovki! Imam Stihlovku inače i za vinograd i za voćnjak SR 400, već 10 godina i strašno sam zadovoljan! I opet bi takvu kupio da mi se potrga!
Volio bih i ja znati, jer su jeftinije od Stihlovki! Imam Stihlovku inače i za vinograd i za voćnjak SR 400, već 10 godina i strašno sam zadovoljan! I opet bi takvu kupio da mi se potrga!Imam je. Dvoumio sam se izmedju Cifarelli-a i Stihl-a, no ipak sam uzeo Cifarelli zbog usisne pumpe koju stihl nema. Razlika u cijeni je nekih 500 kuna tako da to nije od nekog velikog značaja, a ova usisna pumpa je kod mog izbora presudila (prskalica se ne mora se skidati svaki put za dolijevanje materijala vec se samo spusti crijevo u posudu u kojoj je materijal napravljen, ukljuci se pumpa i ona usiše materijal u spremnik. Raspitao sam se što se tiče servisa i djelova, jer poznajem jednog dečka koji radi u servisu tih malih motora i rekao mi je da u zadnjih sedam godina koliko prodaju cifarelli nisu imali nikakvih večih reklamacija - tu i tamo treba zamjeniti nekakvo crijevo ili gumu, ali s motorom nije bilo problema. Sljedeći plus je i to što stihl ima motor od 3.5 (ili 3.75 KS), a cifarelli 5 KS. Jedino mi se kod stihla činila bolja završna obrada i plastika naoko izgleda kvalitetnija.