Nema žurbe, pa i galica je bakar, tako da ste već tretirali phomosis (pjegavost), ponovno dakle kod bubrenja pupova. Ulje iz crvenog ulja djeluje na štetnike, a bakar na bolesti (pjegavost u Vašem slučaju).[Dragi moji vinogradari napišite sto mislite o ovoj zimi i ovom vremenu koke sada najavljuju da li će biti puno štete od smrzavanja pupova i kako se to popravlja i smanjuju štete. Puno hvala. Marija/quote]
Ak ne najdes crveno ulje,iako ga ima,starih zaliha,kombiniraj bilo koji bakar u 3x vecoj dozi nek pise u uputama+bijelo mineralno ulje ili ulje od repice,mislim da Agrochem Maks to naziva Prima,2-3l na 100l
no,i nek mi onda neko veli da više nema poštenjaka .pisao sam da sam si nabavio 10 kom. Slovenske nojice(šmarnica),i pošto sam danas išel prskati ,vidi ti to neko si je spuknul 5 komada.al bil je tolko uviđavan da nije sve po redu,nek svaki drugi.ma,nemam rijeći.
Admini, imate li ideju zašto ne mogu postati u temi vremenske nepogode,jednostavno mi nedostaje opcija citiraj, odgovori
palo mi je to na pamet ali zaključati temu nakon 62 stranice?!
Jer zato što je tema zaključana.