http://www.facebook.com/events/433998516637928/ danas u Kutini gastro dogadjaj godine - Zlatna Dunja! Bti ce fine papice i finih vina.
http://www.vecernji.hr/vijesti/lopovi-izlili-2000-litara-mosta-klijeti-ukrali-cetiri-rostfrajne-bacve-clanak-471459Što reći na to,jesu ti lopovi uopće svjesni što su napravili?Ja bih u zatvoru završio da ih ulovim u takvom poslu
Cigani! Ko da ih briga sta je unutra, njima je bitan metal! Iako, ako je policija iole pametna nasao bi se pocinitelj.
Mislim da se ovdje radi o domaćim ciganima...
Hoćeš reći da su vaši lokalni lopovi istočili čovjeku 1.850l vina da bi ukrali bačve koje budu razrezali i prodali u odpad po 6-7kn/kg jer više nebuju dobili Ak budu išli prodavat bačve,netko će skužiti jer ih sad više-manje nitko ne treba Ovi su zreli za psihijatrijsko promatranje kad ih,nadam se,ulove,o naknadi štete nema govora.Lopov koji napravi 30.000kn štete da bio dobio za 50-ak kg inoxa 350kn,taj ili nije normalan ili se radi o nekakvoj osveti
Ovi su zreli za psihijatrijsko promatranje kad ih,nadam se,ulove,o naknadi štete nema govor
Riječ je o ljudima koji nisu previše pametni. On ne gleda šta je unutra jer to ne može prodati bez sumnje. Gleda materijal i gotovo. Briga njega šta je izlio 10 000kn, kad je to za njega mrtvi kapital i ne može ništa zaraditi!To je grozno, ali to su cigani! Da, nema govora o šteti, dobit će par mjeseci zatvora, dok čeka na izvršenje kazne opljačkat će još par podruma, a ne možeš ga tužiti jer ništa ne posjeduje, bogec je, majka ga je ostavila sa 12 godina, stari mu se propio i poginuo, bogec živi u straćari sa starom bakom, nije završio osnovnu školu i već je 30 puta upisan u dosje i ne zna ništa drugo osim krasti Poznati scenarij, znam takve
Danas baš saznao da je to napravila ekipa iz okolice, radi se o domačim ljudima a ne o ciganima. A već su od prije poznati po sličnim krađama. Zadnje dvije godine cigani (varaždinci ) su nam očistili sva divlja odlagališta na kojima se nalazilo željezo (olipine od auta, perilice, peći itd.) tak da im u jednu ruku treba biti i zahvalan, a takvih odlagališta je bilo jako puno...
Dinamo u LP=RH u EU ! Hajduk je velik samo na tribinama, čast navijačima. Kao klub i njega rastura mafija ! Dok je Mamić živ Hajduk neće biti prvak.
Možda nekom ušparam 180 kn. Onaj "pest reject", jel se tak zove?, kaj se reklamira na tv, kod mene ne funkcionira, osim kao noćna lampica snage mjesečine. Radi on, ali na njemu i oko njega uredno sjede mušice, muhe se tromo šeću, tamanim ih plastičnom mlatilicom, miševi dolaze u podrum, lovim ih ljepilom i mamcima, za sad kom 7. Jednoga videl danas, veselo trčkara ispod "pest rejecta" !