Pogledala sam nešto lijepo, kako nemamo rubriku trenutno gledam postavljam ovdje :http://www.youtube.com/watch?v=KJ_RqD0CJ4o
psyho naj bit psihotičan.daj reci sa čim si šprical. moja baba samo sa koprivama i češnjakom nekaj mulja. gora je od onih muljatora tam gore, znaš već gdje
Tupka, divna priča o mladom čovijeku koja me asocira na riječi mog dida pekara iz omiša.ako u životu voliš puno pričati,malo raditi,voliš dobro ist i pit idi za fratra ili političara. imao sam 8 godina kada je on umro ali se i danas sječam njegovih riječi. i mislim da je u pravu bio tih 60-tih godina.više cijenim škverane i tokare i glodače, ratare i orače i pekare i švelje od tih "moralnih vertikala" civilizacije.ali to je samo moje mišljenje
To dijete je sve postiglo u životu potpuno sam, bez ičije pomoći, živi tu u susjedstvu, sa mojom starijom kčeri je išao u osnovnu školu, isti razred. On je na početku života, što i kako će biti dalje, vidjeti ćemo, ali za sad mu nije bilo lako, a postigao je puno. Nije samo rad sa šakama rad. Ukoliko on nastavi kao što je radio do sada, on će biti daleko od pojma svečenika kavoga mi danas znamo.