i podbadanja onih koji ne mogu zamisliti tjedan bez upaljene šprice na leđima.Posebno pozdravljam Ivana!
Ivan potpuno sve razmem. Slažem se sa svime, ali jednostavno me nosi rijeka. I to je isto prirodni zakon.
sve ja to razumijem ali to je i u redu kada covjek odluci sta ce raditi. ali lose je i to je ono sto me najvise smeta je apsolutno i potpuno negiranje takvog nacina proizvodnje u bilo kojem obliku i mnogi ljudi ga automatski dozivljavaju kao nesto sto je nemoguce ostvariti i da je sve to prevara.. to je ono sto je lose u svemu tome ali i to je vjerojatno dio prirodnog zakona da nismo svi isti i da ne moze svi isto razmisljati i raditi.
S ovim boldanim se slazem u potpunosti. Ali isto tako ti negiras i omalovazavas konvencionalnu proizvodnju tj. vina nastala takvim pristupom.
ja govorim da se mora i moze bolje. ne govorim to bezveze vec zbog nas samih, vinara i vinogradara, da se moramo promjeniti i okrenuti boljim i kvalitetnijim i prirodnijim nacinima proizvodnje. kako ne bih kritizirao mnoge postupke konvencionalne proizvodnje kada su jednostavno losi i temelje se na apsolutnom istrebljenju zivog svijeta..? po kojoj logici to moze biti dobro, zar bih takav pristup trebao pohvaliti i poduprijeti?
Pa svako pretjerivanje je lose, ali negirat tehnoloski napredak je meni u najmanju ruku suludo
http://www.vecernji.hr/vijesti/svjetska-zdravstvena-organizacija-mobiteli-mogu-izazvati-rak-mozga-clanak-294729