Ja samo prenosim saznanja stečena od strane profesora,ali ako smatrate da je tako neću objavljivati ovakve i njima slične informacije ubuduće.
Mislim konkretno na disocijaciju kiselina i konstante disocijacije, posebno SO2 u otopini i kemizam reakcija.
Kada bude degustacijska sala gotova, nekih godinu dana - taman negdje za drugo ljeto,ako bude sve po planu bilo bi ljepo da prođete na malo okupljanje uz vino i pršut Pa da vidite što se krije iza te fokusirane grančice
Ne kenjkaj! Slobodno objavi svaka saznanja koja imas. I opcenito komentare na forumu nemoj shvacati osobno ))
Osobno sam radio u analitičkom labosu sa mješavinama kiselina, primjerice zlatotopkom. Zlato nije jednostavno otopiti, kao ni druge plemenite metale u konc. bilo kojoj kiselini.
To! Tu smo da učimo jedni od drugih i da se o napisanom diskutira. Uvijek treba tražiti drugo mišljenje. A to je najbolje ovdje. Svašta možemo ćuti od priučenih stručnjaka, od onih koji sebe nazivaju stručnjacima, pa i od priznatih stručnjaka.Ovaj forum je sastavljen od nas neznalica, od ljudi koji su znanje stekli iskustvom i od školovanih stručnjaka. Pa ako se nešto novo čuje uvijek je dobro to isto tu napisati jer odmah dobijemo više odgovora, koje nam daju ljudi koji su to ili slično već isprobali u praksi. Opet se ponavljam: teorija je jedno a praksa drugo, ali jedno bez drugoga ne može.Čemu forum ako se ništa neće pisati ni diskutirati?Pišite, demantirajte, razgovarajte, svadite se, ali si na kraju budite dobri i majte se radi.