Ma fotkano je sinoc mobom zato je sugavo ispalo. Kak mislis nije pretocen? Pa jednom si ga pretocio, maknuo s grubog taloga? Ovo je isto tako samo maknuto s grubog taloga, drugi pretok ce bit za nekih 10-14 dana.
Kak si zadovoljan vinima opcenito? Skrlet, Zweigelt i Frankovka me zanimaju.
Odličan filmić i odličan vinar... Jednom kada budem u mogučnosti moram probati njegovo vino... Vino je vjerovatno potpuna suprotnost od klasičnih vina kakva se nalaze danas na tržištu...
Njegova i druga vrhunska vina mozes kusat na medzunarodnom festivalu vina i kulinarstva u zagrebu (zadnji vikend u 11 mjesecu).. Nema sta nema
Bio sam zadnja dva puta,sad u 11mj. sam bio s dajanom,pretprosle godine s frendom jer je radio za amec a predstavljali su simcica i moviu Inace me nema cesto po "izlozbama".
nevezano striktno uz ekologiju ali vezano uz tehnoloski napredak, tj. njegovu negativnu stranu, o cemu sam ovdje vec pisao..http://www.vecernji.hr/vijesti/inteligentna-racunala-stvorit-ce-cyborge-ili-unistiti-ljudsku-rasu-clanak-256036
Prije se bumo sami pobili,mene više brinu ovi "cyborgi" sa sjevera Afrike..
Gadafi & CO. Ima njih od Maroka do Pakistana, država za državom doslovno, jedino se Izrael našao u nebranom grožđu Ne možeš više ni tv upaliti da ne izlete turbani