Pa sta nisi sam mogao birat temu? Nesto sto je blize tebi i tvojoj filozofiji? EKO, organski i to
neki dan tekst u bussines.hr-u kak ce ostat 30-40% neotkupljenog grozda i kak se cijene krecu od 1,5 do 2 kn po kg.. a danas u poslovnom dnevniku vijest da agrokor kupuje par tisuca tona grozda iz makedonije, vranac i neke jako rodne crne stolne sorte.. eto ti fore, nasi vinogradari ce grozde bacat dok todoric kupuje izvana.
Agrokor ima 500ha vlastitog vinograda u Makedoniji tak da praktički ne kupuje,nego bere svoje
Jesi rekao profesoru da ne postoji Moslavacko vinogorje?
Pa koliko oni sve skupa imaju vinograda? Oko 2000ha?
sad pogledajte u kutije i vidite kaj pijemo...., a Ivan
kazu da grozde dolazi iz vinograda od plantaza u vlasnistvu 13. jula a poprilicno sam siguran da to nije njihovo vlasnistvo..
Nisam čital članak,a ova kompanija 13.jul ima plantaže u Crnoj Gori,onda valjda i od njih vozi,ne samo iz svojih vinograda u Makedoniji..
Kenjas, a i ti to koristis. Ne u toliko mjeri, ali koristis. Uostalom znas da ja ne bjezim od tehnike i tehnologije. Vorsprung durch Technik. (kaze onaj neki geek iz Audia )
E vis, ja obrnuto. "Znam" njemacki jer sam ga ucio u srednjoj kao drugi jezik, ali i zbog bivse koja je austrijanka, ali nemam (za) Audia.