Aaaa , riba , uobrazio si se ! Vec si skuplji i od mineralne !!!!!
da ima grožđa po 3 kn - ima, da ja smijem nešto kupiti iz Slovenije i dopelati doma u vrijednosti do 1000kn i to je točno...neznam o kakvom se mitu i korupciji tu radiRačun za vino, carina, propisi..neznam, zato i pitam dal može legalno. Pitam jer neznam kakvi su pravni propisi i regule, ako je tko upoznat s time - lijepo prosim.
sinoc imali podrum party http://www.4shared.com/video/5zP0VrAw/podrum_party.html
Cijena od 36 kn za Enjigijevo EKO vino mi je sumljiva jer je preniska za takvu oznaku vina
Jedna anegdota. Planirao sam uzeti Safranov sauvignon kojeg sam probavao na Vinoviti no nazalost odvratila me cinjenica da su se u sve 3 butelje na polici jako vidjele bjelancevine kako lebde cijelim volumenom vina. To si jedan takav proizvodjac nebi smio dopustiti... Koshpa,pusti bjelančevine nek plutaju,bitno da je vino dobro.
Da su sva njegova vina Eko onda bi i nosila oznaku Eko do koje je prilično teško doći a prodavati pravo Eko vino još to pod imenom Enjigija je suludo za 36 kn ili ta Eko proizvodnja nije dala pravi rezultat pa je i takva cijena.
Neka neka. Ja znam o cemu se radi, ali mnogi kupci to ne znaju pa bi ih takva boca sigurno odbila. Kao sto sam napisao, probao sam taj sauvignon pa ga uz to zamucenje nisam htio uzeti.