ne znam ko je sve gledal Plodove zemlje danas,al oni ljudi koji su bili prikazani barataju otrovima ko ja sa mlijekom.....gole ruke s kojima grabe iz bačve, maltene do lakta umaču u kemikaliju,špricanje gorice i brajdi bez ikakove zaštite...svaka čast na hrabrosti
more 2010. broj ljudi: 2dana: 7usis: 30l bijelo (suho, miješano) + 6l crno (suho, miješano) Uploaded with ImageShack.us
To ispada 2.571 lit/osobu po danu
Pa kao da neznaš da su šale na račun Ivana zabranjene odnosno autommatski se cenzuriraju!
sad vidim...i ne mogu vjerovati............netko mi je izbrisao šale na račun vinaRadić i Ivana... totalna glupost i ne razumjevanje...
Riba vidim da si još živ, znaći i ruže su preživjele, nije žena rabila sačmaricu.
Trebal si doći na druženje gdje se skupila većina aktivnih forumaša pa bi ti bilo jasno da u našim šalama i podbadanjima nema ništa zločesto niti zlonamjerno.Neznam čemu će uopće tema Bez cenzure kad sve kaj se dotakne "određenih" članova odmah brišete.
Da, pa? U čemu je problem, budu si dokupili ak usfali, kaj sad...
Hehe,vina na moru nikad dosta,otprilike i ja bi toliko uzeo i u pravilu bi ponestalo ,sjećam se odprije 5-6 godina,šogor i ja dopeljali u staklenoj flaši 50l,prvo što smo napravili kad smo došli da smo ju nepažnjom razbili i oprali parking sa vinom Takve ružne stvari se ne zaboravljaju,prava noćna mora