u jednu ruku bar ne krade,naizgled nije sposoban za to bar jedan političar da ne krade, a za ostale sposobnosti što se tiče vođenja države baš i nisam siguran, i da bar zna engleski za razliku od "JACE" PA NAS NE SRAMOTI PO SVIJETU!!!
i sad si zamisli kakva je to bijeda na TV-u,kad Tarik za osam emisija milijunaša na mjesec dobiva (e,sad već nisam baš siguran),al mislim negdje između 60 do 70 tisuća kuna.JA TO NE ZARADIM ZA 12 MJESECI!!!!!!!
hehe, al ti nisi taaaarik.. na kojeg se babe pale.
Tarik je meni najjači voditelj za takve stvari,legenda,ne pada mi na pamet nitko ko bi to radio bolje od njega,koliko ima plaću ne znam,vrijedi svaku lipu,sigurno bu mu druge TV dale isto ili bolje,mene više muče ove sapunice to je zatupljivanje mozgova
60 tisuca mjesecno je imao prije nego je taj podatak procurio u javnost a ne znam jel su mu sad sta skinuli, iskreno sumnjam.. da, dobar je voditelj i inteligentan je lik, totalno me iznenadio, najbolji je voditelj za takve emisije, barem za sada..ma fuckas hrt i tarikovu placu, da sve ostalo funkcionira kak treba hrt i pretplata bi bili macji kasalj. problem su firme hz, hac, hc, hpb, hep.. tu se godisnje gube desetke milijardi i to je ono sto je najzalosnije!
NEMRE JEDAN LIK NA HRT-U IMAT TOLKU PLAČU S ČIME JU JE ON TO ZASLU®IL?,A DI JE PAR TISUČÆA DRUGIH KOJI ISTO "RADE" halo kaje vama pa osim dnevnika nemaju skoro ništ,ne da je žalosno nego nije ni za spomen,što se mene tiče nek hrt ukinu