ja skroz pozitivno razmišljam.stalno sam u pokretu i nešto radim.danas smo cijeli dan proveli u voćnjaku,muž je kosio travu a ja sam na voćkicama mijenjala plastične vezice.imamo oko šezdeset voćkica i trideset bobičastih grmova.najprije svaku obiđem,pregledam, povežem i dođe vrijeme za odmor uz šunku, mladi luk i crno vino s pelješca.savršen dan
Ja isto mislim da netreba biti zlopamtilo i da bi SVE "ratne sjekire" trebalo zakopati jer stvarno na ovom forumu fale postovi i Jnixa,Ivana i drugih aktivnih forumaša koji se zbog nejednakih sloboda izražavanja osjećaju na ovaj ili onaj naćin oštećeni i povrijeđeni.Ovo sam stavio pod ovu temu jer očekujem da kolega Jnix ipak podjeli s nama svoje doživljaje u obilasku moslavine s Moslavcom.
Potsjecas me na tipa koji je u birtiji sam sebi pricao viceve pa se jedanput zavalio pod sto , kaze e ovaj jos nisam cuo !
Imam kao neku ideju da moja ekipa nas 5-6 napravimo blind tasting (slijepo kušanje). svako da po 2 primjerka vina. jedan koji je pivopija i ne zanima ga vino je kao sudac. svi se primjerci pretoče u jednake flaše i on ih označi da zna koje je koje.nakon toga svi kušaju sve i ocjenjuju (bilo koja metoda). mislim da bi bilo zabavno....