Trtar, Moslavac veli da je preuzeo vreću
Nakon dana stabiliziranja u maloj boci i u demizonu dodao sam jos 0,5g/l kiseline u poluslatki skrlet i sad mi se cini full dobar. U ostatak sam natocio ulje i tak ce stajat do flasiranja. Ja zadovoljan
Word
takvih "nevinogradarskih" tema zbilja nema puno i sve se nalaze u forumu koji ionako nema veze sa strucnim temama (zbog kojih vecina ovdje i i jest) a to je forum Bez cenzure u kojem se, kako sam vec i rekao, pise o svemu ostalome. nije lose imati takvih par tema da se forumasi koji su ovdje doslovce godinama malo bolje upoznaju kroz drugacije teme i da pronadu drugacije zajednicke interese sto nije lose i moze pridonijeti samo boljoj komunikaciji i slaganju medu forumasima. takve teme imaju dosta veze i sa jos uvijek relativno mrtvom sezonom jer kada jednom pocnu radovi u vinogradu takvih tema ce biti sve manje i koncentrirat cemo se na ono zbog cega i jesmo ovdje - vinogradarstvo i vinarstvo. broj takvih "nevinogradarskih" tema se kontrolira i usmjerava i uvijek ce ostati samo kao sporedne teme za obican pa cak i bezvezni razgovor i nikada nece prerasti u nesto bitnije jer na kraju krajeva niti nisu. pokoja rijec o sportu, hobijima i tehnici nece skrenuti paznju sa onoga bitnoga.