da, mislim da sam vidio negdje to sredstvo. u biti treba biti super higijena, super drvene bacve i njihovo odrzavanje, itd. i onda nece biti problema jer to se javlja vrlo rijetko i zavisi od bacve do bacve. miris breta je na klasicno ljepilo, ako se sjecate likovnog i onog bijelog ljepila u plasticnoj casici sa stapicem za mazanje.. e upravo tako "mirisi" bretanomyces! uglavnom, kada se jednom pomirisi ne moze se zamjeniti sa icim drugim niti zaboraviti..
karbofix!
hehe, da se i ti naucis reci koju o vinu..
Pa da možda onda i ja budem znao nadrobiti onakve opise kao ti.A ako ti treba složit vinčeka ništa se neboj samo reci pa ti budem napunil onaj podrum.
Doma skuhala, uz put bacila oko na TV otvaranje muzeja u Krapini i marš na breg. Na cijelom bregu, ja režem voćke te dva deda svaki u svom vinogradu režu i dva dečeca od 20 i sitno u svom vinogradu. Nije mi jasno kak ovo lijepo vrijeme nije izmamilo ljude van?
Bili smo u muzeju i gledali tzv.nečije pretke .Nisam stigao ništa raditi i sad mi je žao ,vrijeme je bilo super,danas je koma,ionak nedjeljom ne radim ništa na zemlji,ali ne možeš ni vani biti jugozapazni vjetar puše ko lud ,a za drugi tjedan prognoza je opet zahlađenje
Bar ste bili u visokom društvu
Da,u društvu visokih bezveznjaka