bravo razor, sreća što si kopiram sve odgovore, pa piše tko vrijeđa , mogao si i raspravu premjestiti ili bar i izbrisati "kulturni odgovor"
nema smisla, i zato sam ti prigovarao.
Preša je mrak, možete na linkovima pogledati, a kome se to financijski isplati nek sam ocijeni.U ostalo ne bih se miješao
Klet i vinograd moraju biti dalje od kuće. Da čovjek ima malo mira, da se može družiti, popiti na miru, da ga žena ne maltretira itd.
hladni su zimski dani pa je idealno vrijeme da se malo otvaraju buteljice i uziva u finim vinima.. tomac - chardonnay 07, kv, suho, 13,5% - moram priznati da mi se ukupan vizualni dojam tomcevih butelja iznimno svida, lijepa precizna minimalisticka etiketa, lijepa zelena boca, natpis sorte na dnu kapice.. ostavlja fini dojam dobrog vina u toj boci. otvaram bocu, cep odlican pluteni! usporedujem ga s cepom od Movie, ista duzina, ravno 5 cm, svaka cast na kvaliteti cepa! boja ok, svjetlija zuckasta sa blagim zelenkastim nijansama, bistro. miris sortni, cist, dobar, razvijen, arome zrelog voca - kruske, jabuke, ogrozda i vrlo blage herbalne arome. miris ima svoju originalnost, pomalo odrazava terroir i tomceva vina, svakako je poseban i cak relativno kompleksan. okus jos bolji, snazan, pun, suh, mineralan, ima vrlo dobro tijelo, odlicne cvrste kiseline, mislim da vino moze jos dosta dozrijevati u boci i biti jos samo bolje iako je i ovako vrlo dobro. nisam prije bas pio mnogo tomcevih vina jer ih nije bas bilo za kupiti ali to ce se sada sigurno promjeniti.. 80 kn, 7,5/10
Od kud to samo vadiš ?!?!?!
koje, vina ili opise? prijatelju, imam ti ja svoju arhivu sa oko 220 butelja raznoraznih vina.. zvao sam vas u nedjelju da dodete tamo (ti i Moslavac) ali tebi se zurilo..
ma opise kao da si knjigu progutal,svaka čast.