Fala Tupy na dobrim savjetima. Za sad još nije sila, ali ak bu trebalo jeli bumo španjolske muhe z lukom i orehima i potiravali s črnjakom. Sve za vas, naše ženice. Koje naravno volimo najviše, ali volimo i druge. Sirote i udovice moraš pomagati, tak veli Sveto Pismo. Pravi muž radi svoje trsje, ali pomaže i pajdašima kojima treba pomoć. Naravno moraš to pametno delati da ti doma ne naškodi. ®ena ti zadovoljna, susede zadovolj(e)ne, pajdaši veseli, još te pitaju kaj si buš spil ! A ljubav, Bok moj, je krasna stvar u kojoj treba uživati, a ne da nosi patnju i probleme. Ja recimo volim rizling, ali me i graševina vuče, šardoneu nemrem odoljeti, pa kad naletim na sivi pinot, sovinjon, pašu mi svi muškati, a za škrletom bi išel 100 km da ga probam. I sve te ljubavi ne smetaju jedna drugoj, dapače super se slažu i nadopunjuju. E ak ne paziš i zmešaš, dvije, tri, ovaj sorte v isto vrijeme...A ovo glede herca. Umjerenost ! Srce otkaže od napora, a ne od tablete. Fakini misle ak je alat osposobil, da more fest delati, a totalno su van forme. Ko onaj kaj je zel vikend tabletu i naručil si tri žene, a sedam banki mu je bilo. V pondeljek mu je bil sprovod !
Svega ce biti zene moje drage, strpite se nek se krene, privucite jos clanova jer sto nas je vise biti ce bolje i sadrzanije
hahaha..e nije prva I kod @terana sam prosla vec davno tloznanstvo!
A ne,ja sada zavrsavam u Porecu. Slusam trecu godinu i evo diplomski moram jos "samo" napisati.. Ali nadam se da cu uspjet upisat dalje i da cu nauciti jos koju racunicu...
Ma siguran sam ja u vas jos vam fali studentica
sad ima ispite
Pozelimo joj uspjesno polaganje
moze biti ali mislim da u svakom slucaju nije jos trebalo ici rezati pogotovo jer nema on toga puno.. temperature su opet jako niske, ujutro kazu i do -10 °C tako da ne treba zuriti sa rezanjem, ja cekam kraj 2. mjeseca kao i obicno, vidjet cu kakvo ce vrijeme biti ali mi se u pravilu ne zuri jer rezidbi treba pridati vrlo veliku vaznost za buduce vino.
tak je , ne kužim ljude koji imaju male količine zašto se žure , a to je jedan od najjljepših poslova, treba ga raditi polako i pažljivo , a ne ovak po zimi nabrzinu jer ti je zima ....