onda sam valjda negdje tulumario po Ivancu vraga otiso mi kineticki zglob na Audiju i uzeo vrag hiljadarku a kaj velis na ovaj moj post iznad
Pas m**er i Murphyu i njegovom postulatu!
e da si zval za pomoć , bi ti pomogli... jer ipak više ljudi nekaj više primjeti , jel tak Moslavac, Riba... njem je žal par čašic... negdje ste je trknuli ili primali i nosili za pipu držeći
koshpa, niti meni, takoder isto pitanje. propala je i ta izlozba.. jnix, ja imam takvu inoxicu od 400 l od letine i nikada nikakvih problema s njom..
Dajte ljudi vi koji ste učlanjeni u Udruge Vinara po Hr, tamo u forum Obavjesti....pod tema Udruge, baza podataka ,,,, upišite podatke svoje udruge i koji su članovi sa našeg foruma u njoj, trabat će nam ti podatci i za internet trgovinu...ja imam adrese preko 130 udruga i 40tak sam i kontaktirao,ali nije fora da ja to stavim nego vi koji ste članovi ili koji ste iz tog mjesta gdje je udruga, bez obzir što niste učlanjeni , ali pošto ste blizu njih iz te udruge moći će te pomoći oko mogućeg potrebnog kontakta i sl....