hehe, rado ali nemam toliko mjesta posto zivim u stanu.. dok sredim klet u Popovaci onda se mozemo razgovarati..
ma samo sam se šalio...jedva čekam da završić tu klet, pa da je vidimo...
Prvo želite novu proslavit sa prijateljima negdje daleko,zatim je želite proslavit sa njima negdje blizu,zatim sa curom negdje na osami,zatim sa curom negdje sa društvom,pa zatim želite negdje otputovat sa njome,u međuvremenu se oženite i ne ide vam se nigdje par godina...a onda opet ispočetka Bitno vam je kakav provod želite te da u skladu s tim i planirate doček. Ove godine ja recimo palim vatromet sa starijim momčićem ispred konobe
Moji su već dovoljno veliki pa odu van. A u kući sami ja i moj stari, mir i tišina. Topla dekica, tiha muzika, kakav filmić. U životu nisam imala ljepše dočeke od unazat par godina.
Nešto slično i kod mene zadnjih par godina.Najbolje mi je kod kuće, poneko navrati uz put, malo si popijemo i razgovaramo koliko možemo uz glazbu sa linije, računala i TV-a Iza ponoći pa do jutra dolazi mlađarij sa provoda i sve u svemu bude vrlo dobro.Zna se ćak otići i prije ponoći na korzo gdje je doček na otvorenom.Vjerojatno će biti tako i ove godine, osim ako uspijem podići ranije onih 20-tak milijuna sa lota, onda na Havaje.
iskreno, ti Salaji mi uopce nisu fora.. bio sam tamo valjda 1. godine kad su to radili, to je bilo prije nekih 5,6,7 godina.. i nimalo mi to nije fora. vau, lik kupi 5 milijuna lampica, iskesira milijun kuna za struju i to je kao neka fora.. meni osobno je to totalna bezvezarija i tipican primjer komercijalizacije blagdana, Bozica, veselja, itd.. u ovom slucaju lik je prestigo amerikance sto se tice tog pretjeranog kicenja..
izasao novi broj svijeta u casi pa pogledajte ako nekoga zanimawww.mam-vin.hr
Hvala. Nisam bila, namjeravala sam ići ove godine, jer su mi poznanici to jako nahvalili, ali ak je tak onda ne vrijedi truda.
jinx si bio kod horvatica, probao mlada vina. Mi otvorili prekjucer proslogodisnji rizling i stvarno je jako dobar. Na okus djeluje jace od deklariranih 11,1% alk
pusti ove eko fore, samo dojdi i vidi bar jedanput, inače ove godine bude još malo bogatija turistička ponuda-gastro i vina vinarije Horvatić iz Čazme inače prijatelj tak da se ima kaj vidjeti i probati...
a bas sam se pital kam je zginul,a vidi ti on odma poslje kilu postova.dobro je,sam mislil da te sumpor ponistil kospa