VVV Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
06 Lipnja, 2026, 20:52:19

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Traži:     Napredno pretraživanje
69.721 Postova u 368 Tema od 1.680 Članova
Najnoviji Član: File_89
* Forum Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija
+  VVV Forum
|-+  Za korisnike Vinogradarskog foruma
| |-+  Bez cenzure
| | |-+  Bez cenzure
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu. « natrag naprijed »
 Str: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 150 Dolje Ispis
Autor Tema: Bez cenzure  (Posjeta: 702965 puta)
Moslavac
Novak
**

Zagreb-Štakorovec-Dubrava

Email
« Odgovor #480 na: 09 Prosinca, 2009, 12:19:17 »

hehe, rado ali nemam toliko mjesta posto zivim u stanu.. dok sredim klet u Popovaci onda se mozemo razgovarati.. ;)

ma samo sam se šalio...jedva čekam da završić tu klet, pa da je vidimo...
Evidentirano

Zbog nje su me na sud dali
u okove bacili
a sad tuđe
nebo gledam
sanjam svoju ledinu
al ne dajem,ne prodajem
ljubav moju jedinu

www.e-vinarstvo.com
Ivan
zlatni član

Ivanić Grad-Popovača

Email
« Odgovor #481 na: 09 Prosinca, 2009, 12:26:42 »

ma samo sam se šalio...jedva čekam da završić tu klet, pa da je vidimo...

pa mozes je vidjeti i ovako samo nije uredena iznutra i par planki treba promjeniti izvana.. sredeno je potkrovlje, par novih rogova, novi drveni pod zabijen iznad starih dasaka, kroviste, dimnjak je zazidan (to se vidi na fotkama) a ostalo vjerojatno ide na proljece.. treba naci dobrog majstora da se "igra" po unutra sa svim tim detaljima, vec sam kupio stare restaurirane komode i vitrine, neke skrinje i tak, stara brije na taj stari namjestaj i antikvitete. ocekujem povrat kapitalnih ulaganja pa ce onda biti valjda malo brze napravljeno.. 8)
Evidentirano

tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #482 na: 09 Prosinca, 2009, 13:41:37 »

Prvo želite novu proslavit sa prijateljima negdje daleko,zatim je želite proslavit sa njima negdje blizu,zatim sa curom negdje na osami,zatim sa curom negdje sa društvom,pa zatim želite negdje otputovat sa njome,u međuvremenu se oženite i ne ide vam se nigdje par godina...a onda opet ispočetka ;D

Bitno vam je kakav provod želite te da u skladu s tim i planirate doček. Ove godine ja recimo palim vatromet sa starijim momčićem ispred konobe ;D

Moji su već dovoljno veliki pa odu van. A u kući sami ja i moj stari, mir i tišina. Topla dekica, tiha muzika, kakav filmić. U životu nisam imala ljepše dočeke od unazat par godina.
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
DarzaJ
Novak
**

Slav.Brod, 45°11'51.51"N, 18° 1'17.66"E

Email
« Odgovor #483 na: 09 Prosinca, 2009, 17:52:31 »

Moji su već dovoljno veliki pa odu van. A u kući sami ja i moj stari, mir i tišina. Topla dekica, tiha muzika, kakav filmić. U životu nisam imala ljepše dočeke od unazat par godina.

Nešto slično i kod mene zadnjih par godina.
Najbolje mi je kod kuće, poneko navrati uz put, malo si popijemo i razgovaramo koliko možemo uz glazbu sa linije, računala i TV-a  ;D
Iza ponoći pa do jutra dolazi mlađarij sa provoda i sve u svemu bude vrlo dobro.
Zna se ćak otići i prije ponoći na korzo gdje je doček na otvorenom.
Vjerojatno će biti tako i ove godine, osim ako uspijem podići ranije onih 20-tak milijuna sa lota, onda na Havaje. ;D
Evidentirano
wineman
Novak
**

Pleternica

Email
« Odgovor #484 na: 10 Prosinca, 2009, 00:24:34 »

izasao novi broj svijeta u casi pa pogledajte ako nekoga zanima

www.mam-vin.hr
Evidentirano

Zivot je prekratak, da bi pili losa vina!
tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #485 na: 10 Prosinca, 2009, 11:16:44 »

Nešto slično i kod mene zadnjih par godina.
Najbolje mi je kod kuće, poneko navrati uz put, malo si popijemo i razgovaramo koliko možemo uz glazbu sa linije, računala i TV-a  ;D
Iza ponoći pa do jutra dolazi mlađarij sa provoda i sve u svemu bude vrlo dobro.
Zna se ćak otići i prije ponoći na korzo gdje je doček na otvorenom.
Vjerojatno će biti tako i ove godine, osim ako uspijem podići ranije onih 20-tak milijuna sa lota, onda na Havaje. ;D
Tu smo negdje generacija, izludirali smo se, pa sad znamo uživati u pravim stvarima.
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #486 na: 10 Prosinca, 2009, 11:21:39 »

iskreno, ti Salaji mi uopce nisu fora.. ::) bio sam tamo valjda 1. godine kad su to radili, to je bilo prije nekih 5,6,7 godina.. i nimalo mi to nije fora. vau, lik kupi 5 milijuna lampica, iskesira milijun kuna za struju i to je kao neka fora.. meni osobno je to totalna bezvezarija i tipican primjer komercijalizacije blagdana, Bozica, veselja, itd.. u ovom slucaju lik je prestigo amerikance sto se tice tog pretjeranog kicenja.. :(
Hvala. Nisam bila, namjeravala sam ići ove godine, jer su mi poznanici to jako nahvalili, ali ak je tak onda ne vrijedi truda.
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
Koshpa
Administrator
zlatni član

Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I

WWW Email
« Odgovor #487 na: 10 Prosinca, 2009, 15:13:22 »

izasao novi broj svijeta u casi pa pogledajte ako nekoga zanima

www.mam-vin.hr
Meni se ovi njihovi pdfovi koma sporo otvaraju. Uzasno su ripani  ???
Evidentirano

jnix
aktivni član

Novoselec, Općina Križ, Zagrebačka županija

Email
« Odgovor #488 na: 10 Prosinca, 2009, 18:45:46 »

Hvala. Nisam bila, namjeravala sam ići ove godine, jer su mi poznanici to jako nahvalili, ali ak je tak onda ne vrijedi truda.

pusti ove eko fore, samo dojdi i vidi bar jedanput, inače ove godine bude još malo bogatija turistička ponuda-gastro i vina vinarije Horvatić iz Čazme inače prijatelj ;) tak da se ima kaj vidjeti i probati...
Evidentirano

Koshpa
Administrator
zlatni član

Kutina, 45°29'48.87"S, 16°45'58.79"I

WWW Email
« Odgovor #489 na: 10 Prosinca, 2009, 19:06:20 »

jinx si bio kod horvatica, probao mlada vina. Mi otvorili prekjucer proslogodisnji rizling i stvarno je jako dobar. Na okus djeluje jace od deklariranih 11,1% alk
Evidentirano

jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #490 na: 10 Prosinca, 2009, 21:28:53 »

jinx si bio kod horvatica, probao mlada vina. Mi otvorili prekjucer proslogodisnji rizling i stvarno je jako dobar. Na okus djeluje jace od deklariranih 11,1% alk
je, on je mlad vinar-podrumar i kao takvog ga treba poštivati i bit će sve bolji sa iskustvom-godinama tako da ima dobra i odlična vina , vjerujem da će biti sve bolji...
Evidentirano

tupka
aktivni član

Email
« Odgovor #491 na: 11 Prosinca, 2009, 09:27:41 »

pusti ove eko fore, samo dojdi i vidi bar jedanput, inače ove godine bude još malo bogatija turistička ponuda-gastro i vina vinarije Horvatić iz Čazme inače prijatelj ;) tak da se ima kaj vidjeti i probati...

Hvala!!!
Evidentirano

Live long and prosper!

vrbovec
psycho
Novak
**

open your mind

Email
« Odgovor #492 na: 15 Prosinca, 2009, 03:01:38 »

a bas sam se pital kam je zginul,a vidi ti on odma poslje  kilu postova.dobro je,sam mislil da te sumpor ponistil  ;D

kospa  ;) ;D :o :-* :-* :-*
stari neznas kak je

Evidentirano

pime ga pime ga
Komsic
Novak
**

Email
« Odgovor #493 na: 16 Prosinca, 2009, 20:09:35 »

Pitanje , ak sam postavio slicicu vinograda na google Eart je li i Vama vidljiva  ??? Vinograd Vinica
Evidentirano

"Vinograd" lat=45.4389044071, lon=15.5314586411
Vocnjak" lat=45.4579361111, lon=15.5569572448
jnix
aktivni član

Email
« Odgovor #494 na: 16 Prosinca, 2009, 21:17:03 »

http://www.parni-valjak.net/index.php?page=vip-video
Evidentirano

Str: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 150 Gore Ispis 
« natrag naprijed »
Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 2.0.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!