Neće potrajat ova toplina,od petka ide na drastično hladnije i vraćanje u prosjek pa i malo ispod njega.
Promijenit ću ga ubrzo,ovo je samo proba bila da vidim jel radi. Bio na chromosovim stranicama kad mi palo na pamet da stavim nešto pa otud to...
da ne otvaram bezveze novu temu, jedno pitanje: di cete za novu godinu? posebno se odnosi na mlade forumase.. bez zamjerke starijima (i ozenjenima)..
Idem vjerojatno s curom u Budimpeštu... našo sam neki hostel za 13 € noć, idemo na 3 dana (dva noćenja)... ali još je to upitno zbog love...
Najljepši je doček sa voljenom osobom u krevetu. Sigurno imaš vikendicu, kaj ne bi bilo lijepo biti malo u prirodi. A za poseban ugođaj predlažem posjet Grabovnici kod Čazme, imanje Salaj. Božičnu Bajku treba svakak pogledati, čula sam da ovo ljeto imaju i umjetni snijeg i led za klizanje. Kud ćeš ljepše blagdane uz malo novca?
ma ni najmanje mi vise nisu fora te nove godine i doceci.. to me preslo, valjda sam se dosta izludiro u srednjoj pa sam sad sit svega. a i rodendan mi je 31.12. pa mi je to uvijek nekak jadno. mislim da ce starci zapicit na skijanje preko nove pa cu bit doma solo sa curom i zdravo, tak je najbolje.
a da napravimo okupljanje kod tebe na staru godinu?