pitanje: ova sredstva koja ste kupili u Sloveniji ovih dana, da li su to identicna sredstva od nasih proizvodaca, chromosa i herbosa ili neke supstitucije? jer ne mogu vjerovati da je proizvodnja sredstava kod nas, slovenci ih uvazaju i u maloprodaji su jeftiniji i do 100% nego ista sredstva kod nas u maloprodaji??? pa dajte mi molim vas objasnite kak je to moguce??? ko je tu lud!!??
kod mene u poljoapoteci su cijene ovakve: bijelo ulje 1l 28,40 kn, crveno ulje 1l 66 kn i cuprablau z 1kg 53 kn.
pa bas zato sam pitao jer do danas prakticki nisam imao pojma kolike su mi cijene u ducanu jer taj ducan inace vodi moja baka, i to jedva i vjerojatno cemo ga ugasiti nazalost, a prije ga je vodio moj djed koji je iznenadno umro prije nekoliko mjeseci.. opcenito mi imamo male marze jer tak i tak gotovo da i ne zivimo od tog ducana, tj. nije nam glavni izvor prihoda familije tako da nismo nikad bili bahati sto se tice marza i cijene su takve kakve jesu. iskreno moram priznati da se NIKADA nisam raspitavao za cijene u drugim ducanima tako da nisam imao pojma koliko su cijene drugdje.
Pozdrav svima,još malo paranoje !!!! Naime, danas ću prskati vinograd ponovo sa: varijante su bijelo ulje 3% + cuprablau z 1% ili crveno ulje 3% !!!!!!! --------- Komentar !Sumpor ------- koncentracije, komentar !, Oleo diazonin ------- koncentracija, komentar !Jel radima šta krivo ili sam samo paranoičan.Pozdrav.