Isti taj gnoj kod nas košta vreča od 25 kg malo manje od 150 kn. Nije mi jasno kak može biti tak velika razlika u cijeni kod nas i u Sloveniji.
Tek sad sam vidio taj post.Jesi li se raspitao po drugim večim trgovinama odnosno tamo gdje ima više trgovina što drže istu robu. Znaju ti trgovci jako bezobrazno nabiti maržu kad nemaju konkurencije.Evo ti moj slučaj od prošlog tjedna.Idem kupiti crveno ulje u seosku poljo trgovinu. Predlani je bila litra 80kn, lani 95kn a ove godine 125kn i još se prodavačica čudi što nisam uzeo po toj cijeni i pravi se luda da nezna kolika je bila cijena lani.Kupio sam 15km dalje gdje su dvije poljo apoteke a tamo je bilo po 80kn.Smatram da je to višak bezobrazluka i neidem više nikada u dotičnu trgovinu pa taman bila zadnja.
pa kako sad sa stajnjakom,..inaće se to radi u jesen ?
prije cca 2 tjedna, kupio u Prvči u Virju 4 litre crvenog ulja, za neki 180 - 190 kn... Bacio sam račun pa neznam točno...
Idem kupiti crveno ulje u seosku poljo trgovinu. Predlani je bila litra 80kn, lani 95kn a ove godine 125kn i još se prodavačica čudi što nisam uzeo po toj cijeni i pravi se luda da nezna kolika je bila cijena lani.Kupio sam 15km dalje gdje su dvije poljo apoteke a tamo je bilo po 80kn.Smatram da je to višak bezobrazluka i neidem više nikada u dotičnu trgovinu pa taman bila zadnja.
Ima i u Virju i u Šemovcima dućana
Evo, čuo sam jutros ABM Graminea, kila nordoxa po 130kn, inače je po 180, a negdje i viša
Ljudi,Osim koncentracije, ima li nekih drugih važnih razlika između Nordoxa, bordoške juhe, cuprablaua ? .... ako nema, onda moram uzeti kalkulator u ruke kako bi izračunao što je najpovoljnije...