kak ti zgodno stup visi u zraku ja danas započeo rezidbu.... molim sve sensei-e da slobodno daju koju opasku!početnik sam, čitao literaturu, režem drugu godinu uz pomoć sa strane!
MIHA, fala, budem prilikom vezanja!Ekipa, budući da će biti lijepi vikend jel i kaj preporučate za špricanje vinograda?
Danas zavrsena rezidba posljednjih 2000 trseva sivog pinota....kad se malo prosusi loza ide van is vinograda, te zamjena kolcica, natezanje zice,vezanje I to bi bilo to za ovu godinu..... ha ha
ti uranio nesta,ja tek kreno
tako je ispalo, napravio sam akciju za rezidb par dana i sklapusali to...na godisnjem sam pa sam malo stisno jace, planirao samovaj tjedan jos lozu izvesti van i krenuti mjenjati kolcice, ali nista od toga, vrijeme je katastrofa....kako kod tebe situacija, s kutjevom radis jos.....jel bar placaju na vrijeme?
Uglavnom ok, podrum zavrsen, vinograd podignut, prosle godine sam cak uspio kusaonicu sloziti za cca 25 osoba...vina ima koliko ima, jos uvijek ne dovoljno za spojiti do sljedece godine......planova jos million, vrijeme mi prebrzo prolazia nikako da zavrsim pricu, a ocito to nece biti skoro.uzeo sam rotodrljacu na ticalo prezadovoljan sam strojem, ali rodio se neplaniran problem, zove se traktor, ferac jednostavno nemoze podnijeti toliko opterecenje na kardan, malcer rotodrljaca tu i tamo freza i 31 godina starosti...jbg nejde
Kakvu si uzeo rotodrljaču? Novu il polovnu?
Polovnu, nova je ipak preskupa za mene, pitanje je kad ce se i ova ekonomski isplatiti...vjerujem ne skoro, pogotovo jer sad i tratkor ceka generalku a i ona ce izaci soma eura