baco stajnjak,ujutro bilo ok al kad je popustilo,brate mili robije...blato do grla,al nastavili pa kud puklo da puklo,sutra nastavak
pa da prije 3 godine ili 4,neznam tocno,mineralna?jakooo slabo,ako podsadjujem ili ali ako neki dudi pa zastijam saku dvije,folijarna gnojiva? sta su to folijarna gnojiva ,nemam ja zivaca isprobavati scim ide a scim nejde folijarno,a jos amnje zivaca posebno spricati,
pa nije to puno,svake 3-4godine bubnit 40-50 tona po hektaru
jebote, ako TO nije puno onda ne znam sta je.. kolko je vinograd star, u kakvoj je opcoj kondiciji sa rodom i lisnom masom, razvojem, debljinom rozgve..?iskreno, ne znam sto zelis (i mozes) dobiti tolikim (pre)gnojenjem..?ja mislim da je to jako puno i previse gnojenja a vjerujem da ce se cak i moji najzadrtiji "protivnici" sloziti s time.
počeli smo polako rezati,prvih 20 trsi... došla vinska bratija pa probaj ovo pa probaj ono ,pa buš stige,pa kaj nije još rano....ode 3-4 litre i jedva čekam drugi vikend da počne nekaj delati.....
ha,čuj izgleda zbog preuhranjenosti trsje ide u vegetaciju,a manje u rod.Probaj godinu-dvije malo više opterećenja po čokotu da se sve skupa vrati u normaluKad dođe kolega Teran on će ti sigurno znat to bolje objasnit,..on je tu tata-mata .
kaj nije malo prerano za orezivat trsje na kontinentu? Kaj ak opet lupe one hladnoće k'o prošle godine u veljači?
Jučer dovršio skidanje lucnjeva i izvukao ih van