eh,a nije s dušikom malo problem radi osipavanja,pogotovo ak se gnoji pred cvatnju
da,ja se čak malo dvoumim da idem u mladi nasad sa dušikom radi prihrane jer se plašim ukoliko mi se mladice previše razviju da ne dođe do smrzavanja tjekom zime jer mi se to već i ove zime desilo i neke mladice opet tjeraju iz osnove a ne iz ostavljenog reznika.I još imam jednu nedoumicu Ostavil sam za sad po dvije mladice,no pitam se dal bi bilo pametno za nekih tjedan dva još jednu skinuti i ostavit samo jednu
Pur pjene ?
prvi put ove sezone sam šprical štilovkom, maggreen 0.5%+folarel b 0.5%
Poznanovec, pretpostavljam da se radi o Floriarelu B, ja sa ovime planiram špricati ovaj vikend, ali zar ne bi trebalo ići manje Florialela B u Magneziogreen, nekih 0,1 % max ? ( Otprilike 2 žlice Floriarela B na 10 l )Tako je preporučio Razor . U suprotnom se dešava da se previše podiže PH otopine, nije fitotoksična ali ne znam koliko je efikasna.
Neki dan sam mjerio, jedna žlica mi je oko 10-15 g. A ovisi izgleda koliko je žlica velika Pogriješio sam gore. Napisao sam količinu za jednu žlicu, znači dvije moje bi bile 20-30 g Ja sam planirao oko 0,3% Magnesiogreena i 0,1 % Floriarela B