Mogao bih, bez problema, tim prije što govorim češki , ali bi poštarina bila deset puta veća od vrijednosti pošiljke
Toga se jako jako jako teško rješiti... Potrebno je više tretmana i bitno je zimsko prskanje crvenim uljem, možda čak i u dva navrata... Imam još tih problema, to kao da je nemoguće iskorijeniti iz voćnjaka, ali su mi se ugnjezdile u području korjenovog vrata na dvije voćke na m9 podlozi i primjetio sam da je crveno ulje smanjilo za cca 90 % veličinu nakupine na voćkici... Također mi se čini da i RELDAN ima određeni učinak na to smeće!...Sretno!
05.07. sam zadnji put špricao jabuke i kruške a 24.08 su bili još uvijek vidni tragovi škropiva, kao da je bilo tretirano pred par dana. Nisam još bio u voćnjaku ali je valjda ova kiša bar malo to isprala.
Malo bedasto pitanje, ali bolje pitati nego napraviti glupost. Ako krenem sa sumporom po jabukama, jel mogu nakon sat vremena poprskati sa, recimo, Delanom (znam da se ne smiju miješati zajedno u istoj šprici, tretiranju)? S obzirom na prognozu (bez padalina idućih 10-ak dana) radije bih sada išao sa kontaktnim sredstvom tipa Chromosul, a stroby+delan kombinaciju čuvao za kasnije (vjerojatno u lipnju ako nam stignu oni lipanjski "monsuni")...