Onda vjerojatno na drugoj fotki mačak brusi kanđe A šta sada mogu primjeniti ?Da stavim izolir traku kako bi se moglo u miru obnavljati od vanjskih utjecaja ili šta ?
Najbolje ti je ranu zamazati voćarskim voskom. Zagrabiš s nekim drvcem i dobro u debelom sloju natapkaš, ak treba moreš i dvaput. Ima manjih pakiranja voska po nekih 18 kn.
Haj. Opet ja. Ovo lišće danas uslikao na malini. Imam 20 malina i u izvrsnoj su kondiciji.Lijepo su rodile i unuci naveliko jedu. Presadio sam desetak mladica u velike vaze dok ih ne premjestim kod sina. Do prije 3-4 dana sve bilo OK ali danas listovi puni rupa. Evo fotke pa da ujutro idem u poljo.apoteku. MOLIM savjet i preporuku. Kad sam zaguglao "bolest lišća maline" i stavio na opciju -slike- nisam vidio ovako "izrešetano" lišće? pa da uvažene članove ne davim sa pitanjima
Možete li mi pomoći sa ovime nije mi jasno što se događa na kori od jabuke Fuji Nagafu 6.Zašto postoje rupe i dali je to zabrinjavajuće i što bi trebao napraviti po tom pitanju ?
Onda ću očito morati nekamo u susjedstvo, jer doista imaju samo pola kg, dok sam evo baš na nekim češkim stranicama našao 2x1,5g za 5 kn . Još da nađem negdje bliže...