hvala, pošpricao sam opet 25.05. i već je vidljivo poboljšanje. da li mogu ponoviti kroz neko vrijeme ili ostavim sada kako je? također, ima nekoliko vrhova kojima su listo sfrkani i crvenkaste boje, tima ništa izgleda ne pomađže. jel to mogu rezati i paliti ili...? hvala na pomoći.
Imam pitanje.Kako djeluje Al fosetil i folpet (rival, atila) na bolesti lista kod koštićavih voćki? Znam da ta sredstva nisu predviđena za tu namjenu.Zanima me jer mi ponekad ostane sredstva nakon špricanja vinograda, a imam breskve i šljive u blizini.Naviše me zanima za šupljikavost lista šljive i kovrčavost breskve.Hvala.
Prijatelji voćarstva pozdrav,je li prerano za rezidbu voćnjaka i špricanje crvenim uljem (ZG županija)?Hvala!
Da,može.Danas sam poplavio s 1% Cuprablau Z,uljne preparate ipak čuvam za početak otvaranja pupa.
Pada snijeg !Dali može snijeg skinuti preparat modro ulje s voćkica koje su bile pošpricane prije 30 sati ?Pitam jer nemam pojma koliko se dugo može održati preparat na voćkicama radi uništavanja gamadi
Ne mogu se načuditi nekim postovima i odgovorima.. Kako možete reći da se radi o bolesti preko jedne slike? Ili neke preporuke za suzbijanje...grozno.
Eto, toliko od mene na ovom forumu...
Ne mogu se načuditi nekim postovima i odgovorima.. Kako možete reći da se radi o bolesti preko jedne slike? Ili neke preporuke za suzbijanje...grozno..