Pa točno piše, ali ne piše NE MIJEŠATI, a s time da gnojiva kao takva nisu posebno spomenuta.zapravo, kad se iskljuće nevedene skupine sa kojima nije komaptibilna većina gnojiva, može se miješati i kombinirati sa većinom preparata.Drin + Foliacon 22 - nezamjenjiva kombinacija u startuDrin + željezna gnojiva - puno veći učinak, itd, itdFantastičan sa Teldorom, izvrstan sa Folicurom,....NE MIJEŠATI označava činjenicu, a to ona nije.
i preparatima na bazi kaptana (Sabithane, Karathane).
Na jabukama i kruškama dobro je obaviti prskanje otopinom uree 5% prije nego otpadne lišće.Cilj ovog prskanja je smanjenje potencijala zaraze fuzikladijom na proljeće, bolje utjecanje na cvatnju jabuke kao i kruške na proljeće, te sprečavanje listanja jabuka do kasno u jesen i zimu - moguće štete od ranog snijega te loša pripremljenost za zimsko mirovanje.Bit je ovog prskanja da izazovemo defolijaciju voćaka.
ja sam jučer namazal cijepove i voćke svinjskim salom. to mi se do sada pokazalo kao odlično sredstvo. vinograd i voćnjak su mi na osami i obavezno sam imal velike štete. prošle godine sam zakasnil za prvo snijeg i odma su bile štete. poslije sam namazal i već nisu dirali.