Teldor ima nula dana karencu u SAD-u?
Nemojte kupovati to, to je obično kalijevo tekuće gnojivo sa 7% ak se ne varam K2O.Ima na tržišti kalijevih tekućih gnojiva, puno jeftinijih. ... ak me kužite... malo proguglajte....
Valjda na isti način kako sprječava octikavost vina u vrlo malim količinama, tak nešto mislim. Primijetio sam prisutnost vinskih mušica nedavno u podrumu, prokapala mi jedna pipa pa se skupljale. Inače već tri zime za redom su blaže, nema smrzavanja gamadi, tako da očekujem pojavu vinskih mušica i u vinogradu, a one uzrokuju kiselu trulež grožđa, octeni smrad.Sviđa mi se ideja s vinobranom, nažalost već sam štrcnul swich kao zadnje.Inače, zašto skupi pyrovin? Vinobran 1 kg košta manje od 30 kn, mirisom i okusom potpuno ravan razvikanom pyrovinu. Svi veliki vinogradari koriste vinobran, mislim čak i naš Košutić. Koshpa ?
Valjda na isti način kako sprječava octikavost vina u vrlo malim količinama, tak nešto mislim. Primijetio sam prisutnost vinskih mušica nedavno u podrumu, prokapala mi jedna pipa pa se skupljale. Inače već tri zime za redom su blaže, nema smrzavanja gamadi, tako da očekujem pojavu vinskih mušica i u vinogradu, a one uzrokuju kiselu trulež grožđa, octeni smrad.Sviđa mi se ideja s vinobranom, nažalost već sam štrcnul swich kao zadnje.Inače, zašto skupi pyrovin? Vinobran 1 kg košta manje od 30 kn, mirisom i okusom potpuno ravan razvikanom pyrovinu. Svi veliki vinogradari koriste vinobran, mislim čak i naš Košutić. Koshpa ?očekujem pojavu vinskih mušica i u vinogradu, a one uzrokuju kiselu trulež grožđato nije tako vinska mušica nemože utjecati na kiselu trulež već octena mušica koja ima rilce sa čime buši kozicu bobice a vinska to nemoženeki dan slušao predavanje o tome od savjetodavne službe kop- križevačke županije
fitobotryfun 7% kalij potasol 8% kalij + 20 %silicij ktc ,comet 57 kn litsigurno pomaze