|
Dražen
|
 |
« na: 13 Veljače, 2016, 21:01:10 » |
|
Vrijeme je pomalo za najdražu temu. 10 godina je u arhivi  . Počeli smo s "2006. - Prskanje (zaštita vinograda)"Dražen
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Čovjek koji ne može pomoći sebi, ne može pomoći ni drugome.
|
|
|
|
Jeremija
|
 |
« Odgovor #1 na: 17 Veljače, 2016, 19:32:51 » |
|
Dali se može upotrijebiti modro ulje kojemu je istekao rok trajanja?Ulje je original zatvoreno i nije smrznulo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I onda neš pil
|
|
|
|
riba
|
 |
« Odgovor #2 na: 17 Veljače, 2016, 20:28:28 » |
|
Ja bi,jedino ak mu je bas preslo 10 let onda moguce ne bih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jeremija
|
 |
« Odgovor #3 na: 18 Veljače, 2016, 09:28:04 » |
|
Prešlo je jedno leto od isteka valjanosti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I onda neš pil
|
|
|
|
SAS
|
 |
« Odgovor #4 na: 18 Veljače, 2016, 09:38:52 » |
|
Naravno da se moze, ja sam upotrebljavao to Modro ulje godinu dana nakon istekao roka trajanja i to otvorenu vec tri godine. Rezultat ? Nisam primjetio nista neobicno sve po starom kao da sam sad kupio novi preparat i upotrijebio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Mc Ozy
|
 |
« Odgovor #5 na: 18 Veljače, 2016, 15:39:56 » |
|
Ljudi, jesam već pisal.
... jebi ga sve mi je pojel, ne da mi se vise pisat. Spricaj Jeremy !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
46.086344, 16.117566
|
|
|
vitis
Novak

Popovača
|
 |
« Odgovor #6 na: 19 Veljače, 2016, 09:12:43 » |
|
Jel vas već traže iskaznice za kupovinu preparata?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MORDOR
POZDRAV VINOGRADARIMA!
Mlađi novak
MORDOR
|
 |
« Odgovor #7 na: 19 Veljače, 2016, 10:20:31 » |
|
Traže kod mene, ništa ne daju bez iskaznice!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
SAS
|
 |
« Odgovor #8 na: 19 Veljače, 2016, 10:36:06 » |
|
Kod mene u Zagrebu kod Agromlinara su vec trazili potvrdu za Modro ulje tako da ne znam kolika je vjerojatnost kupiti ostale puno jace preparate od tog Modrog ulja bez potvrde. Susjeda je otisla u drugu poljoapoteku koju necu imenovat da inspekcija nepokuca na vrata pa su joj jedva dali to Modro ulje bez potvrde. Mozda se cak netko upisao iz te poljoapoteke umjesto nje jer nevidim drugu logiku kako da bude sve papirno cisto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Branee
|
 |
« Odgovor #9 na: 19 Veljače, 2016, 12:15:31 » |
|
Ja polagal, platil, dal sam presel na ispitu nemam pojma, moral bi pitati kaj s tim uopce, dal salju oni meni doma kaj ili ja moram k njima na uciliste....nemam pojma...a onak ide mi to sve skupa na q...jetra, da nebum nepristojan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lokacija; Haloze - Zagorje Umjereno uzivanje u vinu ne moze skoditi niti u najvecim kolicinama
|
|
|
|
SAS
|
 |
« Odgovor #10 na: 19 Veljače, 2016, 16:59:37 » |
|
Trebali bi ti oni poslat postom da si prosao i potvrdu. Ne znam gdje si polagao no trebao bi imat email/tel. od predavaca na savjetodavnoj stranici da ga mozes pitati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
kaca
Mlađi novak
Razlog zašto se bavim vinogradarstvom? Volim piti
|
 |
« Odgovor #11 na: 20 Veljače, 2016, 10:07:54 » |
|
Molio bi znalce za jedan odgovor. Na plavcu malom sam primjetio crnu pjegavost, nakon rezidbe u sječnju sam poprskao plavim uljem 4% i okvašivač. Mislio sam u fazi vunastog pupa politi s nordoxsom povecanoj konc. 0,30% i 0,5 tekučeg sumpora. Da li je to u redu ili imate koji drugi prijedlog. Pozdrav! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
gabro
|
 |
« Odgovor #12 na: 20 Veljače, 2016, 12:31:22 » |
|
Da,tako se i radi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Entuzijast
Novak

Virovitica
|
 |
« Odgovor #13 na: 29 Veljače, 2016, 21:21:58 » |
|
Evo i ja danas polagao samo ispit uz cijenu od 90 Kn pitanja laganica isao do Pitomace polagati jer sam kod nas u Vt nazvao u pucko uciliste i pitao da li se moze izaci samo na ispit a odgovor je bio: ˝˝ Pa naravno nitko vas ne moze natjerati da pohađate predavanja ˝ a na pitanje uz koju cijenu odgovor je bio ˝Pa cijena vam je ista to se placa u kompletu 380 Kn˝ A ja si dao truda i jos procitao cijeli PRIRUCNIK ZA SIGURNO RUKOVANJEM I PRIMJENU SREDSTAVA ZA ZASTITU BILJA na kraju cisti gubitak vremena nista u njemu novo ili posebno pametno 200 str ponavljanja i nabrajanja kojekakvih zakona i odredbi uz tek koju korisnu cinjenicu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Gdje god imaš mjesta voćkicu posadi a ona će tvoj trud bogato da nagradi.
|
|
|
kaca
Mlađi novak
Razlog zašto se bavim vinogradarstvom? Volim piti
|
 |
« Odgovor #14 na: 03 Ožujka, 2016, 17:41:47 » |
|
Stigla iskaznica, platio što i koliko traže. Moja loza je propupala 01. 03, feno faza B-C pa dao prvu zaštitu nordoxom-tek.sumpor, vertimec i okvašivač. Taj dan bilo sunčano sutra dan potop. Molio bi znalce da mi odgovore da li je kiša isprala i poništila ovo prskanje.
Hvala unaprijed !
p.s koncetracije sam napiso post prije.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|