@lovatorKoji mrtvi mikal u ovim uvjetima i dobu godine, zaboravi za to, uz to sto ti mikal i sumpor u kombinaciji nose karencu od 56 dana nema apsolutno nikakve potrebe za tim. Stavi cuprablau, sto ce ti bit puno jeftinije, sasvim dovoljno i neces napraviti glupost:-)
pojelo mi dio postadakle, po knjigama nema sanse da se plamenjaca razvije kako zbog nedstatka padalina tako i zbog previsokih temperatura...a ako nisi imao jak napad pepelnice (kao ja) zar ti ne bi bio dostatan sumpor ili crystal solo?
@lovatorJa glasam za champion:-)
S peronosporom na grozdju je za ovu godinu gotovo, iako je kod mene ovu godinu prvi put nije ni bilo, a kaj se tice pepela, ako ga nema, dovoljan je samo sumpor, jer je i njegovo vrijeme pri kraju. Pitanje je zasto uopce sad spricat s obzirom na situaciju, meni ce sutra bit 14 dana od zadnjeg spricanja i spricat cu jos jednom s cuprablau i sumporom prije sljedece ozbiljnije kise, ako dodje u sljedeca dva tjedna, ak ne to je to za ovu godinu
@lovator....kak ti ga je samo sad uspjela uvalit, a nije ti rekla da se na temperaturama od 40C bolesti vise ne razvijaju:-)