Majko mila, sad u ovakvoj godini, godini stoljeća za vinogradarstvo, preventivno špricati s Mikal p, profiler, falcon, swich je suludo, nema smisla što kaže Poznanovec i upućuje dasamec. Ko da ideš topom na komarca ili da preventivno uzimaš antbiotike, sumamed da se ne prehladiš. Čitati arhivu, Razora gospodo tko nije, isplati se !
napisao sam na drugoj temi, ali mozda je ovdje frekventnije Chardonay mi je ocvao, bobe se formirale medjutim za razliku od kraljiice vingorada na chardonayu imam dosta slucajeva gdje su se pojedine bobice (umjesto da se formiraju) duz grozda osusile i posmedjile. Na dodir se to smrvi i padne - o cemu se radi?prskano 20. svibnja i onda jucer (FS+ Stroby)
A meni nije jasno kaj ste toliko zapeli za taj botritis u ovim uvjetima...najbolji su mi oni koji su spricali protiv botritisa dok su mladice bile jos 20cm, neznam dal bih se smijao ili plakao kad to procitam:-)
Ak je do bora... onda toplo preporucam profert maru s borom... pokazala mi se je izvrsnom i kao prihrana i protiv rohuljavosti a mjesa se sa zastitom prije cvatnje...