|
jura4
|
 |
« Odgovor #255 na: 26 Svibnja, 2015, 14:53:26 » |
|
Da, baš tako kako je kokolo napisao. U nasad se može ući za 12 sati, a za prčkati po lozi bi trebalo proći 10 dana! Pošto nisam još koristio Lunu i nemam pojma što piše na etiketi, postavio sam pitanje tu ljudima na forumu koji su ju koristili što piše kolika je radna karenca? Jer recimo za Dimetomorf koji je u Forum staru i Acrobatu zabranjen je rad sa nezaštićenim rukama 5 dana! Kad se uzme u obzir da u vrijeme cvatnje se baš i ne dira po lozi (manje više), onda bi i imalo smisla da guraju Lunu pred samu cvatnju... No ipak, zanima me je li išta navedeno na uputama...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAS
|
 |
« Odgovor #258 na: 26 Svibnja, 2015, 22:38:24 » |
|
@jura4 Kad procitas taj sigurnosni tehnicki list gdje se spominje: *Sumnja na moguće uzrokovanje raka. *Sumnja na mogućnost štetnog djelovanja na nerođeno dijete. i karcinogenost: *Izaziva pri visokim dozama povećanu pojavu tumora kod štakora na jetri. *Izaziva pri visokim dozama povećanu pojavu tumora kod miševa na štitnjači. Onda ti nije jasno zasto je taj proizvod pusten u promet. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pirou
Novak

Ðurđevac
|
 |
« Odgovor #259 na: 27 Svibnja, 2015, 23:17:50 » |
|
Malo puhalo, ali ipak: Forum star Vivando Fastac Još malo pa cvatnja...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Jeremija
|
 |
« Odgovor #260 na: 28 Svibnja, 2015, 05:15:52 » |
|
Jučer unatoč vjetru uspio pošpricati s forum star,collis i switchom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I onda neš pil
|
|
|
|
dasamec
|
 |
« Odgovor #261 na: 28 Svibnja, 2015, 05:37:45 » |
|
Jucer bacil prihranu. Foliacon fe, foliarel b i magnesiogreen
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
blitva
|
 |
« Odgovor #262 na: 28 Svibnja, 2015, 06:43:43 » |
|
Jeremija, kaj nije sada steta upotrijebiti switch? skup je ko vrag a ja ga inace volim drzati u pricuvi za ljeto...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Brckovljani
|
|
|
|
Branee
|
 |
« Odgovor #263 na: 28 Svibnja, 2015, 10:24:08 » |
|
Ja cu danas magnesiogreen i bor 21% ( onaj za uljanu repicu ) Sutra Forum Star Collis U toj kombinaciji zasticeno protiv sve 4 bolesti Sumpor nije preporucljivo prije cvatnje ak se dobro sjecam..? Kaj se tice insekticida, isao je Demitan jednom prije mjesec dana, mladice od 15-25cm a sumpor u svakom spricanju Ima potrebe za insekticidom? Cekam preporuku PSS-a za Vz zupaniju ali sute nesto...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Lokacija; Haloze - Zagorje Umjereno uzivanje u vinu ne moze skoditi niti u najvecim kolicinama
|
|
|
toplichanec
Novak

Krapinske Toplice
|
 |
« Odgovor #264 na: 28 Svibnja, 2015, 12:29:04 » |
|
Ja danas idem sa: zaštita: mildicut + postalon (mildicut prvi put upotrebljavam u životu, valjda će biti dobro, idem tri puta zaredom s povečavanjem doze kako piše na uputi, nova aktivna tvar, pa su mi preporučili, ajd da vidimo što će biti)
prihrana: magnezij i bor.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vinum bonum pax in domum
|
|
|
|
poznanovec
|
 |
« Odgovor #265 na: 28 Svibnja, 2015, 14:30:55 » |
|
Jučer unatoč vjetru uspio pošpricati s forum star,collis i switchom.
u ovoj fenofazi glede botritisa, bil bi dosta samo forum star(folpet) ili samo collis (boskalid). nije nužno da idu skupa forum star i collis, a kamoli još i switch.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vine nemre tak neveljati, da ga mi nebi mogli spiti
|
|
|
|
lovator
|
 |
« Odgovor #266 na: 28 Svibnja, 2015, 16:16:17 » |
|
ja danas bacio prihranu: Promag i Folibor. Cvatnja još nije počela. Za vikend mislim staviti Forum Star+Nativo+Signum. Kao i Branee-a, i mene zanima da li staviti sumpora?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
poznanovec
|
 |
« Odgovor #267 na: 28 Svibnja, 2015, 17:06:23 » |
|
ja danas bacio prihranu: Promag i Folibor. Cvatnja još nije počela. Za vikend mislim staviti Forum Star+Nativo+Signum. Kao i Branee-a, i mene zanima da li staviti sumpora?
ne treba signum
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
vine nemre tak neveljati, da ga mi nebi mogli spiti
|
|
|
|
lovator
|
 |
« Odgovor #268 na: 28 Svibnja, 2015, 18:12:56 » |
|
ne treba signum
 To bi mi bilo za (protiv) botritisa.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
marac1988
Mlađi novak
|
 |
« Odgovor #269 na: 28 Svibnja, 2015, 20:47:21 » |
|
kod mene ima na frankovki nekaj ranog botritisa, pa sam ju s teldorom danas.. nakon sat i pol sam išao sa borom i magnezijem, jer se nadam cvatnji za otprilike 5-7 dana..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|