isti problem, samo sam si malo kriv kaj sam ju još 3 dana prije pucanja plodova dobrano prorijedil... Al imam drugu sortu, na njoj to nije slučaj (neznam koje su sorte u pitanju...) I zato mi se baš zamjerila ova i ide nagodinu van
Nikako da uhvatim lijepo vrijeme za fotkanje stalno zeza kiša plus imam i obaveze.Evo ovo je ta breskva, ove godine jako malo ima plodova, dok je prošle godine čak bilo dosta plodova.
Ma pucale bi i da ih nisi prorijedio. Nego, da nije u pitanju kakva pepelnica.
Nije pepelnica,sve je zdravo ko dren.Breskve pokraj nje u idealnom stanju,al nju baš mući prenagli rast plodova uslijed prevelikih oborina.Čitao sam da ima vrsta kojoj je to mana.Samo kaj ja sad više ne znam kako se moja zove.Usljed poprilićnog razoćaranja trenutaćnim stanjem već razmišljam da je eliminiram i ubacim krušku Moretinijevu,no ona mi dolazi onda nekako zajedno sa Santa Marijom.Koju bi mi neko preporućio ,al da je zimska,znaći za ćuvanje i s kojom je zadovoljan (da sad ne pretražujem po netu)
NEKTARINA!!! Ovo na slici je nektarina i pišem u postu da se radi o nektarini, a ne o breskvi S breskvama nemam tih problema a imam ih 8 vrsta...