1. kada špricati s switch-om budući da idem na more od 11.-21. 08.? dali da to obavim prije mora ili tek iza 21. 08. kad se vratim,Vinograd je inače u super stanju i nema nikakvih problema budući da jako pazim i redovito špricam.2. ovih dana sam mislio špricati bakrenim preparatom i sumporom, dali je to uredu ili treba stavljati sistemike? zadnje špricanje bilo prije 10 dana.
26.7. je bilo zadnje špricanje (Ridomil Gold+Crystal+sumpor).Vinograd se dobro drži (peronospora u tragovima).Jedino na nekim grozdovima primjetio "trulež" u tragovima, pa planiram u ponedjeljak sa BOTRILom po grožđu.Pošto krajem tjedna idem na godišnji (10-tak dana me nema), kaj predlažete s čime, prije odlaska, da pošpricam?
smijem pomiješat HASCON i VIVANDO+PYRUS?
Imam jedno pitanje,koliko može vremenski stajat razmučeno u pumpi sumpor+cuprablau+cristal, dan dva ili nikako???
I mene zanima ta spika sa Switchem.
Odi s botrilom kak si planirao, a prije odmora bakar i sumpor i to je to.
Najbolje da se organizirate na bregu ili preko udruge i ne sam za swich. Marac i je smo tek primatelji usluge, da sad idemo petljat kod organizatora, pa da nas optuže za preprodaju ... Obećano nam je za Vel. Gospu.
dobri ljudi, a I oni drugi zadnje prskanje 19.7. pergado+pyrus+ domark(pyrus - botrytis)... imam još u pričuvi switch (jednom dosad koristio )... ovaj tjedan (sutra, prekosutra) išao bi sa bakrom I sumporom, a ne znam jel bi trebao ići protiv botritisa? (ne vičite na mene, početnik sam + mjesec dana mora )Ili da još čekam protiv botritisa?
Tnx Ozy.Vidim da su tu počeli sa Switchom. Ja ga čuvam za zadnja 2 špricanja.Nego, imaš nekaj konkretnoga kad spominješ "bakar"?
Jučer Ridomil Gold plus i Chromosul!