Zagorec je u pravu, ne bum se igral. Nikad mi vel.gospa nije prošla bez swicha (spomenuo marac, po 105 kn) i uspijevao sam dočekati poželjne sladore. Čim se vrijeme smiri ide swich, pa cuperblau i još jedan swich na kraju. Možda ubacim i kaliwaserglas, iako mi se ne ponaša dobro kao mix u šprici.
Zašto više ne misliš ići s bakrom?Meni u srijedu izlaze dva tjedno od špricanja s nordoxom i planiram opet s njim.Jučer završio sa skidanjem zaperaka na kojima je bilo peronospore ko nikad do sada.Imam i pepelnicu,ne puno po jednom grozdu ali na puno grozdova,ali izgleda da se ne širi više a špricao sam s collisom pred i nakon cvatnje i to s pojačanom koncentracijom,zatim dva put s falconom i sad zadnje s postalonom i u svako špricanje sam dodavao sumpor.Ima i nekoliko grozdova s trulim bobama u samoj unutrašnjosti grozda,ali mislim da je to od moljca jer se vide na trulim bobama piknice a špricao sam oko tjedan dana nakon preporuke PSS.U drugom vinogradu nema trulih boba(barem za sad)jer sam tu špricao dva dana nakon preporuke PSS.