Pred sam početak vegetacije.
mene zanima u kojem mjesecu se cijepi na ovaj nacin ?? http://www.vvvforum.eu/index.php?topic=343.30---navodno kad jos nije potjeralo-!?! ali kada u kojem mjesecu...? (nije potjeralo u 1 ,u 2 , u 3 , itd......) u kojem mjesecu se ovako cijepi ?Hvala
E sad, mogao si i ranije ovo napisati. Ja sam već obavio sve, plemke spremio u hladnjak samo što sam ih rezao na 30 cm.Dali je problem što su krače od 50 cm?
Očekujem sauvignon nacijepljen na direktor ove godine, prve grozdiće i ful me zanima kak bu to izgledalo.
Pozdrav svima. Ova tema je super, i vec sada znam puno vise, no imam ovakovu situaciju, htio bih sam proizvesti sadnice, za sada imam vinograd od 1000 trsova i to sam kupovao iz tri rasadnika.U jednom sam nabavio nekoliko sadnica podloge Kober i SO4 one su sada 3 godine i imaju puno loze, tip mi kaze da svaki panj daje oko 10-15 metara loze, sada bi iz toga trebalo napraviti korjenjake pa onda cijepiti. Ono sto neznam je tajming, u koje vrijeme narezati sibe i popikati te u kakovu podlogu. Kupio sam hormone i neko gnojivo sa povecanim fosforom, proucio neku literaturu iz 79god ali mi ovo, u koje vrijeme i kako nije jasno,Hvala