Kaj mislite, da li je sad već blizu kraj širenja pepelnice?Ove godine mi je napala chardonnay, i to pred dva tjedna, od onda sam oprao 2x s razmakom od 5 dana, al sad nisam ni sam sigiran dal sam zaustavio do kraja ili ne...
pH 7,2 je zanemariv, samo si drži sondu u puferskoj otopini, nemoj da ti bude na suho. mislim, isprike ako velim banalnosti, ali nije zgorega napomenuti . a ni baždarenje nije teško. ako ti na otopini za baždarenje piše pH 10 onda ti i ph-metar mora tolko pokazati, ako ne, korigiraš. ukratko
Danas rano ujutro oprao vinograd sa Nordoxom,sumporom i Vivandom,temperatura podnošljiva 24C kad sam bil gotov i ph otopine je bio 7,2 igram se s novom igračkom i još ju nisam stigao precizno baždariiti,dobio sam usput nekakve kemikalije za baždarenje,nisam stigao i čekam admina Razora da se pojavi i spomene koliko smije biti ph smjese,ak svašta pomiješam u špric,a sad bar imam s čime prekontrolirati
Ma kupio sam taj digitalni ph metar na ebayu za 60kn iz zajebancije i sad ću se malo igrati ,zapravo drugu godinu i zato pitam jer nemam pojma,ali mi je namjera saznat,ak pomiješam hrpu preparata za zaštitu i hoću dodati npr.nekakvo gnjojivo,koliko smije biti ph?Zato čekam admina Razora da se konačno pojavi iz paralelnog svemira i dadne mi savjet
wow, nisam mislila da to tolko jeftino! savjet je savjet, ali na kraju čovjek uradi po svome, jelda?
7,2 je neutralno tak da nebudeš valjda niš vužgal... . Ja trebam nekaj slićno za mjerit ph vode u bazenu. Jel se to može s tim mjerit ?