Možda da staviš nešto slabijeg za botritis tipa:Mytos,Phyrus,Botril,Cezar
Ja uglavnom prije i poslije cvatnje idem sa Forum starom koji ima usputno djelovanje i na botritis,pa u tim tretiranjima ne stavljam zasebni preparat za tu pošast.
Nije to ništa slabije, no problem je u karenci ako se tretira 2x zaredom, raste karenca na pedesetak dana i nije dobro za berbu prema njemačkim istraživanjima.
I ja sam zadnje dvije godine sa Forum starom, znam da je odličan...al bi ove godine htel nekaj promijeniti da ne koristim stalno isto [/quoteJa već nekoliko godina u zaštiti prije i poslije cvatnje (blok tretman) koristim kombinaciju Forum star + Collis koji uz zaštitu od plamenjače i pepelnice imaju popratno djelovanje na botritis. Prezadovoljan sam i ne odustajem od te kombinacije.
ima podforum Kolka je cijena mog vinograda pod temom gospodarstvo.vidi tamo ili pitaj sta te zanima.
Evo, ja danas imao u planu.Pripremio sam si "materijal" i ,naravno, počelo je padati. Ako posluži prognoza, špricam sutra.E, sada, muči me, što ako i sutra ne uspijem.PITANJE: koliko dugo "materijal" stoji a da se ne upotrijebi?P.S. da nebi bilo zabune, "materijal" je sredstvo otopljeno u vodi.