Na nekim sredstvima piše da ide kg ili grama / ha ili mililitara/ha. Kako izračunati koliko sredstva ide na 100 l vode?
Zanimljivo mi je za Mildicut kaj sam procital da je najpoznatiji svjetski preparat protiv plamenjace i najprodavaniji u EU iz istog razloga,a mi ga jos nismo ni isprobali .Jasno mi je da se proizvodjaci vole hvaliti,ali bas tak nesto nisam procital ni za jedan preparat,zato me kopka
Može, samo zasebno stavljati mikala i sumpor u prskalicu.Još jedna stvar, ne vidim razloga već sada ići sa najjačim sredstvima na vinovu lozu ( Forum, Premium Mikal), a još nije tako veliki pritisak peronospore, odnosno još se nije ni pojavila ili se tek lagano javlja primarna infekcija. Još nisu počele sekudarne infekcije i veliki razvoj bolesti u kontinentu, još nije stadij pred cvatnju. Dostatno je preventivno ići sa običnim Mkalom ili Rivalom, Cabrio topom ili Quadrisom, Mildicutom pa i običnim kontaktnima tipa Antracola, Polyrama, Dithana, Delana ili Daconila. Druga je priča za dva tjedna kad bude stadij pred cvatnju i veća količina lisne mase.
hm,hm,..malo buš došel prerano s njim pred cvatnju ,jedino ak ne misliš prskanje zavući negdje oko prvog lipnja.
Ima li neko bilo kakvo iskustvo sa eko tretiranjem.Naime u mirovini sam pa imam vremena ako treba i dva puta na dan biti kod trseka.
Mildicutom sam bio zadovoljan prošle godine, no ova će biti zahtjevnija pa će se vidjeti...Ustvari, htio sam pitati, ostalo mi namiješanih aminokiselina (Amino nešto). Smijem li ih upotrijebiti sutra? Šteta mi špricat po travi bezveze.
Pozzrav forumaši molim vas dal mi ko može odgovorit na pitanije prskal sa sa Cabrio Top pred 3 dana dok sam pošprical videl da je prošo rok trajanja piše 2011 go dali bude to teriranje kaj vredilo unaprijed hvala