kao i Zagorac, i meni je termin za vikend, ali sad ni sam neznam kaj napraviti. jučer kiša i zahladilo je pa mi se čini da neće biti cvatnje prije 10 dana, , znaći slijedeći vikend, pa me zanima dal će biti prerano ovaj vikend špricati, odnosno dal će cvatnja završiti do onog vikenda za dva tjedna.
hvala razoru za savjet sa grinjama, još dva tretiranja u osmom mjesecu i mislim da ih neće bit više. Nego dobio sam savjet od jednog agronoma da za špricanje ovog vikenda koristim forum star + stroby + bortrac 150 ili flowering ili fertina b, pa me zanima ako se smije forum i stroby miješat sa bortracom, floveringom i fertinom b. Koji bi bio najbolji izbor od ovih troje posljednjih.
koji sistemik za plamenjaču koristiti u kombinaciji sa stroby_jem a koje izbjegavati?i da li je pozeljno koristiti okvasivac uz sistemike?hvala
Da li mogu mješati delan i folifertil? Trebam manju količinu za mladi vinograd, a ostalo mi je delana.
Ma čitam uputstva, samo trenutno mi nisu na dohvat ruke, a nisam siguran da li se u uputstvu spominju foliarna gnojiva pa pitam. Hvala na odgovoru.
Pozdrav! Kad se smiri vjetar (podravina) pošprical bi gorice: ovu kombinaciju imam Jeli to OKRidomil gold MZ68WP + Collis + Fastac 10SC