ok vinograd koji odrzavam ima oko 350 cokota neki pupovi su se vec otvorili a neki su jos vunastida li da sacekam da se svi otvore pa da ih zatim pospricam nekim od preparataprosle godine sam ima jak napad pepelnice i grinja posto je zima bila blaga vjerujem da ce dosta toga da prezivi plasim se katastrofe pozdrav svima
Quote from: Razor on 04 Travnja, 2007, 15:57:06cuperblau( ili nordox) + bijelo ulje + neki insekticid (možeš moris, možeš i astro), Sve ti ovisi o stadiju rasta vinove loze. Meni je u fazi vunastog pupa, pa ću još malo pričekati pa dok se počnu otvarati napasti s oleom i cuperblauom!Pozdrav, Meni su u apoteci preporučili Beker jel može on kao insekticid u gornjoj kombinaciji?Meni se većina pupa otvorila i ja bih najrađe sa cuperblau+oleo ak ga uspijem negdje nabaviti.
cuperblau( ili nordox) + bijelo ulje + neki insekticid (možeš moris, možeš i astro), Sve ti ovisi o stadiju rasta vinove loze. Meni je u fazi vunastog pupa, pa ću još malo pričekati pa dok se počnu otvarati napasti s oleom i cuperblauom!
pozdrav svimaprosle godine sam ima jak napad pepelnice kojim preparatima i kojim rasporedom da prskamu apoteci su mi dali program zastite po kojem1. prskanjesabithane + endofan 35 ec2. prskanjemikal + stroby dfda li da idem sa dva ili tri prskanja prije cvijetanjanovi sam u ovome, a kako koga pitam uvijek su razliciti odgovorihvala unaprijed
Pozdrav. Molio bih samo da mi netko pomogne i odgovori dal je sad vrijeme ili je prekasno da izvršim špricanje vinograda kombinacijom crvenog ulje i Cuprablaua Z. Također, našao sam u spremištu za preparate određenu količinu Cuprablaua Z staru oko 3 godine, pa neznam dal da to bacim ili je još uvijek mogu koristiiti za upotrebu.
Quote from: sinisa on 09 Travnja, 2007, 09:48:42pozdrav svimaprosle godine sam ima jak napad pepelnice kojim preparatima i kojim rasporedom da prskamu apoteci su mi dali program zastite po kojem1. prskanjesabithane + endofan 35 ec2. prskanjemikal + stroby dfda li da idem sa dva ili tri prskanja prije cvijetanjanovi sam u ovome, a kako koga pitam uvijek su razliciti odgovorihvala unaprijedDo 5. mjeseca nema uvjeta za pojavu pepelnice!Javi se onda!A, prodali su ti svašta, totalno naopačke!