ajmo ekipa,prodajem das autopassat, 1997. godište1,9 TDI, 110 KSsrebrne bojefull oprema - kožna sjedala + grijanje sjedala, kožni trokraki volan, 4x airbag, WEBASTO sa TIMEROM, digitalna klima (servisirana prošle godine kompletno-kompresor, isparivač, ulje) audio sustav + 8 zvučnika (original)servisna knjiga, redovno servisiran, novi amortizeri stavljeni pred par mjeseci (4 kom) nove prednje disk pločice + tokarenje diskova, stražnje pločice prošle godine, servisirana turbina pred 2 godine, smiješna potrošnja goriva (auto sa punim spremnikom radi nešto preko 1000km) auto kuka (euro kuka, skida se jako lako) Cijena dogovor, sredina između najniže i najviše cijene u oglasnikuOdličan i pouzdan auto, za preporučit
kupio bih mlin za voće ručni (novi ili polovni)ako netko prodaje ili zna gdje ga mogu kupiti u znak zahvalnosti može očekivati jabučni ocat,pa da vidim tog hrabrog koji će to pokušat i popiti.svi moji pajdaši su skeptični, jedino sam ja pun entuzijazmaplizzzz help me
kaj se tiće dimnjaka, razmisli o suhomontažnom rostfrajnom dimnjaku. gotov za pola dana, nema zidarije, garancija doživotna, cijena u konačnici ista.