U, trećem, mojem, slučaju da je tretirano prije 6 dana sa bakrenim sistemikom i sredstvom za pepelnicu, kao i moljcem ( Curzate B+ Crystal+Sumpor+Runner), neće biti nikakva akcija potrebna, naravno osim u slučaju da dođe led.
Danas namjeravam spricati s cuprablau + chromosul. Koje koncentracije bi preporucili i da li bi bilo dobro pospricati sad sa switchem i jos jedanput tri tjedna prije berbe ili samo prije berbe? Vec cam triput sprical protiv botritisa, jedanput zbog tuce 2xbotrycid i jedanput teldor.
Ivan . Ja bi isto još jednom Nordox i sumpor,Pa pred berbu za botritis.Pa još Hascona, i Magnesiogreena.Moljac ako se nađe.Ivan priznaj da trolaš, dobar si
hehe, a mozda malo, vidim da je ucmalo ovdje.. al salu na stranu, zbilja me zacudi koliko prskate "protiv" svega i svacega a u biti nigdje nicega.. godina tesko da je mogla biti bolja i idealnija od ove (ok, jedini je bio zeznut onaj kisni period u 6. mjesecu u cvatnji), makar i prosla je zbilja bila odlicna samo ipak prevruca u berbi, nadam se da ce ove godine ipak biti malo hladnije u 9. i 10. mjesecu makar bas tada najavljuju vrucine..
hja,čuj,ja ne znam kak kod tebe,al ovaj mjesec je kod mene do sad palo 89 litara po kvadratu,kaj je onak čist solidno,pa nije sad na kraju za zajebanciju.