imam oko 100 mladih čokota stolnih sorti, cardinal, italia, afus ali, čabski biser, muškat hamburg, kraljica vinograda, black magic. do sada sam ga prskao kad i stari vinograd odnosno zadnji put 26.05. s mikal flash+sumpor. s obzirom da je ovo treća godina i da na svakoj lozi ima uroda čime dalje prskati s obzirom na karence, ili ne prskati više dok se ne obere?
Profiler + Stroby, danas! Sutra druga tabla prijepodne Pojavile se prve fleke, 12. dan
Ja bi to isto napravio,jer mi se poklapa termin,ali je svetak,Tijelovo,jednostavno ne ide,jer je kod nas takvo pravilo,iako nisam nekakav vjernik,koliko-toliko poštujem takve stvari,kod mene ne bude sutra nitko niš radio pa da se zemlja trese,jednostavno tradicija,budem petak illi subotu
Kod mene se po prvi puta koristio Forum star, prskanje je bilo prije 10 dana, od onda pa do danas je bio samo jedan dan bez kiše a ukupno je palo preko 85 l po kvadratu.Dans bio u provjeri ali nisam pronašao nikakve infekcije. Sve je praktički idealno...
Ah, jbg. Dok moraš, moraš. Uskrs i Božić toleriram, no ostalo mi nije previše bitno.
Pojavile se prve fleke, 12. dan
I tako mi već sada treba 2 dana za zaštitu, a bolje da ne spominjem lozu kako se razrasla, dva sata jedan red za srediti, užas
Kod mene se cvtanja privodi kraju pa sam jučer po drugi put išao Forum star + Collis + bor, prije toga 2 x Rival + sumpor protiv črne pjegavosti.Sljedeću zaštitu planiram obaviti negdje za 10-12. Listovi su zdravi, što mi dalje preporučujete??