Pozdrav poštovanom društvu na forumu.Mene zanima po kom programu-proizvođaču (HERBOS,CHROMOS.SINGENTA) je najbolje vršiti zaštitu s obzirom na kvalitetu i cijenu preparata.Za sada imam od svakog po nešto pa mi se teško snaći,a ovako bi isprintao program kupio sredstva i deri.Hvala na odgovoru
Nekako imam osjećaj da će mi nezgodno ispasti cvatnja, odnosno da ću morati špricati cca tjedan prije cvatnje. Naime, špricao sam 13.5 treći puta (Mikal Flash, Crystal, Demitan, okvašivač), a cvatnja će izgleda biti krajem mjeseca. Izgleda da će i vriijeme biti nezgodno, s dosta vlage. Dakle, predugo za jedno špricanje prije cvatnje, a dva bi bila previše. Kako se vama čini?
Ista stvar,ja sam 11.05.špricao,ne znam još kaj ću,bolesti nema,pouzdajem se u ljepilo tak da ću probati malo "rastegnuti" termin,naravno ak dođe do jačih padavina pošprical bum prije
Ja ću sutra baciti bor i magnezij,ak stane vjetar,a trebal bi po prognozi,kalkuliram za spric 12-ak dana,od zadnjeg špricanja,zato sam i stavil sistemik i ljepilo,nema šanse da ga špricam svakih 7-8 dana,ko ga je..
ja sam planiral danas, ali fest puše. od nadjelje su opet najavili kišu.kolko opće treba boru da se usvoji?