Na proljeće planiram posadit 250 trsova. Dvoumin se između ovih sorata: Zwiglet, Pinot crni ili Cabernet sauvignon. Ludbreško vinogorje, položaj vinograda je sjevero-istok, širina redova bude 1.6m ...
Na proljeće planiram posadit 250 trsova. Dvoumin se između ovih sorata: Zweigelt, Pinot crni ili Cabernet sauvignon. Ludbreško vinogorje, položaj vinograda je sjevero-istok, širina redova bude 1.6m ...
Zweigelt definitivno
Za sad je i meni on favorit. Nemogu nigdje nać njegove karatkeristike, uzgojni oblik, rezidba...
Znam da nije za vinograd, al zna li netko gdje u Hrv zagorju ima za kupit povoljnog žičanog pletiva za ogradu (pocinčanog, visine 1,20 ili 1,50). U sloveniji je bunt od 25 m x 1,20 cca 60 eura. Jel se isplati vozit iz slo ili kaj?
posadiš si 150 zweigelta i 100kom merlota cjepljen na ranu podlogu nezz sad tocno kako se zove
posadiš si 150 zweigelta i 100kom merlota cjepljen na ranu podlogu nezz sad tocno kako se zove i nekih 10 kom bojadisera za poboljsanje boje i onda imas odlicnu kupažuja imam 700kom zweigelta ono jos je mi mlad vinograd 3 god a i pored šikare je pa ga moram rano skldati zbog ptica sorta za bambus ko bog al ja nezz ni jednu sortu od koje mozes dobit vise vina po kili grožđa to kad izmuljas to bude sami most a sam malo bobica