čekaj to je obična cinčana žica o kojoj pričate, i kod mene je ona 7.70 kn, ali ovo je vruče cinčana žica čvršća je i žica od 1.6 mm zamjenjuje cončanu običnu debljine 2.2mm, a 2.2mm vruče cinčane zamjenjuje običnu 3 mm.........
ja imam vruce cincanu zicu, 2,5 i 2,2 mm, kupio u BAMT Macu i jedan manji dio u Univerzalu u Zgu..
PozdravInteresira me gdje ima i po kokoj cijeni za nabaviti betonske stupove za vinograd (prenapreguti beton)?Te koju je žicu bolje staviti u vinograd pocinčanu, inox ili plastiku? Te koji je omjer cijene istih.Hvala
Interesira me gdje ima i po kokoj cijeni za nabaviti betonske stupove za vinograd (prenapreguti beton)?
Prijatelju,prednapregnuti beton se koristi u mostovnim konstrukcijama ili u vrlo zahtevnim slučajevima gde su veliki naponi i opterećenja. Ko te od trgovaca provali uzeće ti pare.Ti si mislio na armirani beton. Dimenzije stubova su 10x10 cm dužine od 2,2 do 2,5 m armirani sa 4 glatke armature prečnika 4 mm i potrebnim brojem uzengija. Kod nas u Novom Sadu su cca 2 eura. Neka ti to bude reper.Srećno !
Prijatelju,prednapregnuti beton se koristi u mostovnim konstrukcijama ili u vrlo zahtevnim slučajevima gde su veliki naponi i opterećenja. Ko te od trgovaca provali uzeće ti pare.
Ako nešto neznaš, to ne znači da ti ne postoji.......
evo jako kvalitetnih stupovahttp://www.stunjek.hr/katalog-betonskih-proizvoda/10-asortiman-stupova-od-prednapregnutog-betona.html