Koliko puta bi trebalo/smijelo prskati mladi vinograd s Quadrisom? Dva ili tri puta?Jučer je bilo drugi put prskano s quadrisom i s prihranom ( Foliacon) i koje su daljnje preporuke za prskanje? S čim dalje?
tri
pa,čuj ja sam prskal jedamput do sad Polyramom DF i Chromosulom,a u subotu sam sa malo slabijom koncentracijom Forum star + vivando,i dva put sam malo prihranio Drinom.
po istini reći,nisam se usudil to tak mlado lupit pravom dozom(mislim sistemika).U stvari sam išo sa minimalnom propisanom koncentracijom.Sad ak to ne dost,a pošto sam tam skoro svaki dan,bum videl kaj se bu događalo pa onda budem dalje poduzel potrebite mjere.Inače se za ova tri dana od subote vidi drastični porast mladica.Mogu reći da sam od 280 posađenih zamjenil samo 5 komada koje sam presadil drugam..i pazi frajere sad su počeli tjerati.Nema veze buju za rezervu
kod mene se kao 2 trsa nećkaju od 150 posadjenih...ali maju šanse kod mene do druge godine, ma digli se budu, vjerujeminače prekrasno izgledaju, ma milina
Na 150 posađenih, morali bi se svi primiti.
svi su se primili, jedino kaj su 2 puno slabija od ostatke ekipe, ali, imaju listiće i čekam ih da krenu kak Bog zapoveda, svaki dan je drukčije
Probaj ih u kalusu malo savinuti da bi se osigurao da su dobro cjepljeni.